Tote bag L’Hagencia

9,99 12,99 

Descobreix la exclusiva col·lecció de tote bags de L’Hagencia. Disponible en dues mides (gran: 40 x 35 cm, petit: 30 x 25 cm) i tres colors. Fabricades amb materials d’alta qualitat, aquestes tote bags són la elecció perfecta per a aquells que busquen un toc d’innovació i estil en cada pas.

Category:

Descripción

Benvinguts a la col·lecció exclusiva de tote bags de L’Hagencia! La nostra agència de marketing simulada es complau a presentar aquests elegants accessoris que fusionen estil i funcionalitat. Les tote bags de L’Hagencia són el complement perfecte per destacar el teu estil mentre portes amb tu l’essència de la nostra marca.

Disponible en dues mides, la versió gran de 40 x 35 cm és ideal per a aquells que necessiten espai addicional per portar tot l’essencial, mentre que la versió petita de 30 x 25 cm és perfecta per a aquells moments en què busques alguna cosa més compacta i lleugera.

Cada un dels nostres dissenys exclusius es presenta en tres colors distintius: blanc, negre i gris. El blanc simbolitza la puresa i la creativitat de L’Hagencia, el negre reflexa l’elegància i la sofisticació, mentre que el gris evoca la versatilitat i la modernitat. Cada color representa un disseny únic que captura l’essència de la nostra agència, fusionant la creativitat amb la funcionalitat.

Aquestes tote bags no només són un accessoris de moda, sinó també una declaració d’estil que reflexa la teva connexió amb la innovació i l’excel·lència de L’Hagencia. Fabricades amb materials d’alta qualitat, les nostres tote bags asseguren durabilitat i resistència per acompanyar-te en totes les teves aventures diàries.

Eleva el teu estil i mostra el teu suport a L’Hagencia amb aquestes tote bags personalitzades! Sigues part de l’experiència de l’agència de marketing simulada líder i porta amb tu l’esperit creatiu de L’Hagencia allà on vagis.

Información adicional

Color

Blanc, Negre, Gris

Mida

Gran, Petit

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “Tote bag L’Hagencia”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *